Зареждане

Майкъл Пейдж: Флиртувам с UFC

Майкъл Пейдж: Флиртувам с UFC
Публикувано на: Ноември 28, 2023 в 10:00 ч
Майкъл „Венъм“ Пейдж все още не е подписал договор с някоя организация, но UFC определено са вариант за него.

Дългогодишната звезда на Bellator стана свободен агент в началото на годината. 36-годишният Пейдж има във визитката си едни от най-бруталните нокаути в ММА. Майкъл е с рекорд 21-2 в ММА и спечели 16 от срещите си с приключване. Неговата зрелищна игра му спечели много фенове, въпреки че не успя да стане шампион в Bellator.

Сега той все още не е решил къде ще се бие, но разкри, че в момента флиртува с UFC.

„Иска ми се да мога да кажа със сигурност дали ще вляза в UFC или не. Честно казано, все още не сме се разбрали. Все още има няколко препятствия, които трябва да прескочим, но както казах, ние флиртуваме. Мисля, че има мечтани битки и много от тези мечтани битки попадат в UFC. 

В началото целта ми беше да вляза в UFC, но с времето нещата се промениха. В крайна сметка все още можем да стигнем до там и да видим как тези мечтани битки се случват. Мисля, че PFL  определено е интересно място, където да отидете, особено с тяхното развитие. Виждам напредъка им. 

Не бих преподписал с Bellator, въпреки че ми се струва, че по същество не подписвам с тях, ако разбирате какво имам предвид. Ще е стъпка назад. Чувствам, че вече съм го направил и някак си искам да напредвам и да продължа напред. 

Бях поканен от Хънтър в Абу Даби, за да гледам шоуто им. Това беше изключително шоу. Всъщност това беше първият път, когато срещнах Дейна Уайт. Да, все още беше ранен етап на преговори, но беше приятно да се срещна с хората, които се интересуват.“, сподели Пейдж.

Искате ли Пейдж в UFC ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес