Зареждане

ЛУДОСТ! Макс Холоуей нокаутира Гейджи в последната секунда

ЛУДОСТ! Макс Холоуей нокаутира Гейджи в последната секунда
Публикувано на: Април 14, 2024 в 07:02 ч
Макс Холоуей нокаутира брутално Джъстин Гейджи в последната минута на битката им.

Двамата се биха в битка от главната карта на събитието UFC 300, което се провежда в Лас Вегас. Битката им беше в лека категория и за BMF пояса. Макс доминира изцяло в битката и успя да спечели с нокаут в последната секунда на 5-тия рунд. Така той се доказа като най-лошото копеле в UFC.

В първия рунд Гейджи вкара лоу кикове, а Макс го нарани с ляво кроше. Имаше доста движения от двамата и слаба активност. Добро дясно кроше от Макс, който има повече удари в рунда. В края Холоуей вкара ритник със завъртане и разби носа на Гейджи. 

Във втория рунд Макс бръкна два пъти в очите на Гейджи, който продължи да се бие. Гейджи вкарва лоу кик, а Макс тежки десни крошета. Холоуей продължава да бъде по-активен и с повече вкарани удари. И в третия рунд Гейджи не успя да намери отговор за играта на Макс.

Холоуей увеличи преднината си и водеше с 3:0 рунда. В четвъртия рунд Макс продължи да е по-добър, докато Гейджи не го прати в нокдаун след тежък десен зад ухото. Макс се изправи и продължи да се бие. В петия рунд Холоуей нарани сериозно Гейджи и го притисна към мрежата.

Макс не успя да го нокаутира, но продължи да диктува битката. В последните секунди двамата решиха да действат безразсъдно и влязоха в луда размяна на удари. Холоуей нацели Гейджи с десен в брадичката и го нокаутира брутално.

С тази победа Макс взе BMF пояса и сега може да претендира за титлата в две категории. Той е претендент в категория перо, а вече и претендент в лека категория.
 











Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес