Зареждане

Лобов все още иска битка с Тухугов в UFC

Лобов все още иска битка с Тухугов в UFC
Публикувано на: Март 26, 2020 в 07:58 ч
Бившият боец на UFC Артьом Лобов не се е отказал от желанието си за битка със Зубайра Тухугов. Двамата трябваше да се бият преди няколко години в UFC, но битката им пропадна, защото имаше голяма вражда между отборите на двамата бойци и организацията се притесни, че нещата може да ескалират. Тухугов удари Конър Макгрегър след битката му с Хабиб Нурмагомедов и това още повече разпали Лобов, който се закани, че ще отмъсти. Тогава Дейна Уайт изригна и сподели, че Тухугов никога няма да се бие в UFC, но Нурмагомедов го разубеди.

Лобов изкара 3 години в UFC, в които записа 5 загуби и 2 победи. Тухугов от своя страна има 4 победи, загуба и равенство и има смисъл от битка между тях. Това обаче трудно ще стане, защото Лобов беше освободен от организацията в началото на 2019 година. Той направи няколко битки на ринга с голи ръце и сега е готов да се върне в UFC за 1 битка с Тухугов. Ето какво сподели Лобов, който е в серия от 3 поредни загуби в ММА и не се е бил от октомври 2018 година:


Преговарях с няколко организации, както и за още битки с голи ръце. Бях близо до полската организация KSW. Имах оферти и за боксови срещи. Бяхме близо до финализиране на битки, но се появи този вирус и всичко е на пауза в момента. Ще трябва да изчакаме, за да видим какво ще стане, но аз бях близо до битка в KSW. Готов съм да се бия отново за UFC, но е малко вероятно да го поискат. 

Ще приема договор за една битка, която да бъде срещу Зубайра Тухугов. Ние го искаме и той го иска. Да се надяваме, че ще се случи, а аз ще даря всяка стотинка от битката за благотворителност. Надявам се, че ще стане. Искам битката да бъде главна, за да е 5 рунда. Мисля, че мога да го пречупя и заради това искам да е 25 минути. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес