Зареждане

Леон Едуардс ще защитава титлата си на UFC 300

Леон Едуардс ще защитава титлата си на UFC 300
Публикувано на: Януари 3, 2024 в 00:00 ч
Шампионът на UFC в полусредна категория Леон Едуардс разкри, че ще защитава пояса си на UFC 300.

Миналия месец Леон Едуардс защити успешно пояса си за втори път. Той направи това, като победи Колби Ковингтън, затвърждавайки статута си на шампион в полусредната категория. Непосредствено след това мнозина призоваха той да се изправи срещу Белал Мохамед или Шавкат Рахмонов в следващия си мач.

Макар да нямаме потвърждение кой ще бъде съперникът му, със сигурност изглежда, че ще видим "Rocky" скоро.

При появата си във Вила Парк през уикенда Едуардс даде да се разбере, че планира да се завърне навреме за водещото събитие на промоцията - UFC 300.


"Новини от UFC 300. Леон Едуардс заяви, че ще защитава титлата си в полусредна категория на UFC 300 в Лас Вегас на 13 април. "Ще защитавам пояса си през април отново на UFC 300 във Вегас". 'Rocky' също така разкри, че е "в преговори" с UFC за шоу на стадиона във Вила Парк."

Не може да се отрече, че завръщането на Леон Едуардс в октагона ще бъде приветствано от феновете. Независимо срещу кого ще се изправи за пояса, във въздуха ще витае голямо вълнение и интрига.

Разбира се, има и трети вариант, на който UFC може да натисне спусъка - и това е Ислам Махачев. Макар че Джъстин Гейтджи и Чарлз Оливейра са на линия, кралят на леката категория не крие, че иска да вземе шампионската титла в полусредна категория.

Срещу кого искате да видите Леон Едуардс на UFC 300?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес