Зареждане

Леон Едуардс отказа подаръка на Джон Джоунс: Не карам мотори, но бих приел един Ролекс

Леон Едуардс отказа подаръка на Джон Джоунс: Не карам мотори, но бих приел един Ролекс
Публикувано на: Декември 20, 2023 в 00:00 ч
Кралят на UFC в полусредна категория Леон Едуардс отговори на похвалите на Джон Джоунс след победата му на UFC 296.

Миналия уикенд в главното събитие на UFC 296 Леон Едуардс победи Колби Ковингтън. Макар да не го довърши, той успя да изиграе доминираща роля, като спечели четири от петте рунда по съдийските показатели. Това беше добре дошло за много критици, които не са най-големите фенове на лудориите на Колби.

Сред тях е и Джон Джоунс, който много ясно изрази своята неприязън към "Chaos". Джоунс, който е смятан за най-добрия боец в смесените бойни изкуства, наскоро излезе в социалните мрежи, за да похвали "Rocky" за това, което е успял да постигне.

Вижте също: Джон Джоунс подарява мотоциклет на Едуардс за Коледа

Леон продължи да отговаря в лек задочен диалог между двамата шампиони.

Джоунс: "Леон Едуардс, не бих могъл да бъда по-щастлив за теб. Като американски шампион в тази игра те поздравявам, това наистина беше добре свършена работа. Кажи ми дали мога да ти подаря мотоциклет или нещо друго за Коледа. Чувствам се така, сякаш ти го дължа."

Едуардс: "Респект, беше лесна работа. Много значи, че го казваш именно ти. Аз не карам мотори, но бих взел един Ролекс."

Винаги е хубаво да видиш как шампионите на UFC се уважават един друг по този начин. Кой знае, може би някъде по пътя двамата ще споделят една PPV карта заедно. Така или иначе, ще са нужни големи усилия, за да може някой от тях да бъде детрониран в близко бъдеще.

Впечатли ли ви представянето на Леон Едуардс в събота вечер? Кой според вас трябва да бъде следващият му съперник в полусредната категория?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес