Зареждане

Леон Едуардс е готов за лесната битка с Белал Мохамед

Леон Едуардс е готов за лесната битка с Белал Мохамед
Публикувано на: Декември 23, 2023 в 12:00 ч
Леон Едуардс няма нищо против да направи реванш с Белал Мохамед.

Наскоро Леон защити титлата си с победа над Колби Ковингтън в UFC 296, което се проведе в Лас Вегас. Оттогава Мохамед не спира да настоява за шанс, а от щаба на Едуардс го отрязаха. Треньорът на Леон сподели, че предпочита да се бият с Гилбърт Бърнс.

Това не се понрави на Мохамед, който идва след победа над бразилецa. През 2021 година Леон се би с Мохамед, но за съжаление битката завърши като несъстояла се. Това се случи заради бъркане в окото, което не позволи на Мохамед да продължи.

Сега Белал иска реванш, а Леон е готов да го направят.

"Мнението на Леон няма значение. Треньорът му няма значение. Пука ми само за мнението на Дейна Уайт. Той ми даде думата си, че ще получа битката. Това е всичко, което има значение. Аз съм следващ за титлата. Фактът, че Леон показва страх, ми дава повече увереност. Трябва да го е страх.", написа Мохамед.

Отговор от шампиона не закъсня. Ето какъв беше той:

"Хаха, Белал, успокой се, синко. Ти си най-малко плашещият човек в организацията. Вече казах на UFC, че нямам нищо против да се бия с теб в следващата ми битка. Това е лесна работа. Просто трябва да разбереш защо хората те мразят толкова много.", написа Едуардс.

Припомнете си как протече първата им битка:




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес