Зареждане

Биспинг към Махачев: Внимавай с Едуардс, защото е снайперист

Биспинг към Махачев: Внимавай с Едуардс, защото е снайперист
Публикувано на: Април 30, 2024 в 02:00 ч
Майкъл Биспинг е скептичен относно шансовете на шампиона в лека категория Ислам Махачев в потенциална битка с шампиона в полусредна категория Леон Едуардс.

Ислам Махачев ще защитава титлата си в лека категория за трети път на 1 юни в UFC 302. За първи път обаче негов съперник ще бъде боец, който е от лека категория. Това ще бъде Дъстин Порие, който в миналото се би за титлата няколко пъти, но не я спечели. Реално Ислам няма защита на златото срещу боец от лека категория.

Той защити златото срещу Александър Волкановски, който се бие в категория перо. В миналото Махачев е говорил за липсата на предизвикателство сред най-добрите в лека категория и желанието си да преследва втори пояс в полусредна категория. Той твърди, че през 2025 година ще смени категорията, за да потърси още една титла.

Майкъл го предупреди, че смяната на категорията е лоша идея:

"Той иска да стане шампион в две дивизии, точно както Александър Волкановски се опита да направи. Но внимавайте какво си пожелавате, защото Леон "Роки" Едуардс е истински снайперист. Само вижте какво направи на Колби Ковингтън. Съобщава се, че Колби Ковингтън си е счупил крака в първия рунд. Но също така каза, че съдиите са демократи и не са го оставили да спечели с решение заради любовта му към Доналд Тръмп. 

Реалността е, че тази битка не беше равностойна. Леон Едуардс не е борец, но има черен колан по защита срещу сваляне и предотвратяване на сваляне до мрежата. Видяхме какво направи срещу Камару Усман и как го нокаутира. Ислам търси своята възможност да стане легенда, нали ? Махачев най-вероятно говори за Леон, за да провокира няколко статии по темата, защото е наясно с големите предизвикателства, които го чакат.", сподели Биспинг.

Ще успее ли Ислам да бие Едуардс, ако споделят клетката ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес