Зареждане

Khabib е доволен от намалените наказания на своите съотборници

Khabib е доволен от намалените наказания на своите съотборници
Публикувано на: Май 23, 2019 в 00:43 ч
Днес от атлетическата комисия на Невада взеха решение да намалаят наказанията на Abubakar Nurmagomedov и Zubaira Tukhugov, които са съотборници на Khabib Nurmagomedov. Двамата бяха наказани с по 1 година от комисията и глоба от по $25 000, защото след битката между Khabib и McGregor влязоха в клетката и нападнаха ирландската звезда. Abubakar и Tukhugov са подали молба до комисията да им намалят наказанията, защото от комисията не им предложиха да изпълняват обществено полезен труд, с който да могат да намалят своите наказания.


Комисията ги уважи и намали наказанията им с по 35 дни, което ще им позволи да вземат участие на UFC 242, което ще се проведе в Абу Даби. Шампиона в лека категория е доволен от това решение и сподели, че отиват в Абу Даби през септември:



Официално от атлетическата комисия решиха да намалят наказанията на Abubakar и Zubaira с по 35 дни и те ще могат да се бият на UFC 242 в Абу Даби. Готови сме и отиваме в Абу Даби. Отбор мечта и истинско семейство.







Abubakar и Zubaira трябва да положат 10 часа общественополезен труд, насочен към облагодетелстване на младите хора в избрано от тях място.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес