Зареждане

Кейн Веласкес ще бъде в ъгъла на Усман Нурмагомедов за Bellator 300

Кейн Веласкес ще бъде в ъгъла на Усман Нурмагомедов за Bellator 300
Публикувано на: Октомври 5, 2023 в 10:00 ч
Този уикенд бившият шампион на UFC в тежка категория Кейн Веласкес ще подкрепи Усман Нурмагомедов.

Братовчедът на Хабиб Нурмагомедов ще брани титлата си в лека категория. Нурмагомедов се изправя срещу американеца Брент Примъс в Bellator 300, което ще се проведе в Калифорния. Битката е полуфинал от турнира в лека категория на Bellator.

Веласкес прекара месеци в затвора по обвинения, включващи опит за убийство. Наскоро той беше пуснат под гаранция и вече е на свобода от около година. Като част от условията за освобождаване под гаранция той трябва да носи устройство за проследяване.

Въпреки всичко, Кейн Веласкес получи съдебно разрешение, позволяващо му да участва в кеч мачове. Той също така получи съдебна заповед, която му дава привилегията да стои в ъгъла на Нурмагомедов за Bellator 300.

Bellator 300 ще ознаменува първата поява на Веласкес като корнермен от ареста му през март 2022 година. Арестът беше заради това, че Кейн се опита да убие педофил, който блудствал с неговия 4-годишен син в частна детска градина.

За съжаление Веласкес не успя да застреля педофила, а вместо това куршумът уцели доведения баща на обвиняемия. Ако го признаят за виновен, тогава той ще получи минимум 20 години до доживотен затвор.

Следващото заставане на Веласкес пред съда ще бъде през януари 2024 година.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес