Зареждане

Къртис Блейдс поиска претендетски двубой

Къртис Блейдс поиска претендетски двубой
Публикувано на: Юли 27, 2022 в 09:07 ч
Къртис Блейдс поиска двубой, който да определи кой ще бъде следващия претендент за титлата.

Блейдс записа победа през изминалия уикенд, след като противникът му Том Аспинал се контузи още в 15-тата секунда от двубоя им.

Въпреки че победи по този начин, Блейдс е категоричен, че няма да се задоволи с битка с противник, койот е под него в класациите.

"Няма да се бия с някой по-ниско от мен в класацията. Исках да се бия с Аспинал, защото той е на шесто място и победата ми над него щеше да бъде легитимна. Затова сега няма да се бия с някой под мен в класаиите. Искам да се бия с победителя между Тай Туиваса и Сирил Ган.

Заслужил съм си го. В топ 5 съм от 2018-та насам и победих Алистар Овърийм. Заслужавам двубой, който да определи кой ще е следващия претендент."

Все още не е ясно колко време ще отнеме възстановяването от травмата на Аспинал, но младата звезда има време пред себе си и със сигурност ще се завърне.

Въпреки приятелските им отношения след двубоя, Блейдс очаква двамата да се срещнат отново в реванш.

"Исках да спечеля уважението на всички, но не получих възможност за това. Ще се бием отново. Той е само на 29 години и ще се върне. Ще бъде тук отново, но е трудно да се биеш с човек, когото харесваш."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес