Зареждане

Израел Адесася: Джамал Хил ще нокаутира Алекс Перейра

Израел Адесася: Джамал Хил ще нокаутира Алекс Перейра
Публикувано на: Април 11, 2024 в 07:07 ч
Израел Адесаня предложи своето виждане за битката на Алекс Перейра и Джамал Хил. Както Адесаня каза, той самият доказа, че Перейра може да бъде победен и Хил може да направи същото.

Алекс Перейра ще направи първа защита на титлата си в полутежка категория срещу бившия шампион Джамал Хил в главното събитие на юбилейната галавечер UFC 300. Хил призна, че Израел Адесаня, който се е изправял четири пъти срещу Перейра, включително два пъти в UFC, му е помогнал в подготовката.

Адесаня анализира двубоя на Перейра с Хил в своя YouTube канал и се позова на собствените си спомени за Перейра като опонент:

"Джамал ми каза нещо, което самият аз почувствах. Toй каза: „Кого някога е превъзхождал Алекс Перейра в битка ? Адесаня не само го нокаутира, но и го надмина.” Когато щях да се изправя срещу него за четвърти път, хората ми казаха: "О, той ще те победи с 4 на 0." Не, аз мога да победя този човек. Първият път си помислих, че съм го победил. Втория път го смачках, докато не ме удари. 

На третия път го счупих, но ме удари. Казах си: "Знам как да победя този човек." За това говореше Джамал, той каза, че може да бъде бит и всички го знаем. Доказах, че Перейра може да бъде победен. Битката им е 5 рунда, така че ще започне бавно в първия рунд. Те ще се опитат да се почувстват един друг и да нанесат първите няколко удара. Алекс ще вкара ритник и Джамал ще усети удара му, опитвайки се да нанесе юмрук в главата на Алекс. 

Няма да търси удар само в брадичката. Спомнете си ситуацията с Джони Уокър. Джамал го удари в челото. Вижте, той прекъсва хората. По дяволите, това беше лудост. Залагам Джамал да спечели с нокаут. Мисля, че ще го победи през първите два и половина рунда.", сподели Адесаня.

Вие каква прогноза давате ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес