Зареждане

Израел Адесаня подновява тренировки в края на февруари

Израел Адесаня подновява тренировки в края на февруари
Публикувано на: Януари 13, 2024 в 17:00 ч
Израел Адесаня предостави актуална информация за завръщането си в UFC след контузия, която отказва да назове.

Адесаня, който последно се би и беше победен от Шон Стрикланд миналия септември на UFC 293, в момента се възстановява от неуточнена контузия. 34-годишният боец се надява да се върне към пълноценни тренировки до края на февруари, но все още не е посочил конкретен график за завръщането си в октагона на организацията.

Говорейки пред „Combat TV“, Адесаня засегна проблемите си с нараняванията. Той подчерта важността да пазиш в тайна своите контузии.

„Да, ние сме добре, добре сме. Разликата е, че много хора, когато се наранят в спорта, обичат да казват: "А, имам тази контузия и ще отнеме толкова време за възстановяване и така нататък." Защо казват това на обществото ? Умен треньор, който знае, че имаш контузия, ще се опита да я използва срещу теб. Никога не обичам да уведомявам врага какъв е следващият ми ход. 

Когато се върна в залата и започна отново да тренирам на пълен работен ден, ще бъда в ново пространство с нова енергия. Това вероятно ще стане в края на следващия месец, може би. С начина, по който лекувам тялото си, не мисля, че ще отнеме толкова време. Но това ще стане в края на следващия месец, мисля. Сега ще направя малко рехабилитация. Нещата вървят доста добре. 2024 крие много неща за мен. 

Имам много въпроси за себе си, които са без отговор. Искам да отговоря тази година. Кълна се в Бога, искам да кажа повече, но няма да го направя, защото пазя себе си. Но както казах, бяха направени промени и аз усещам тези промени. Ще видим как ще вървят тренировките, а след това и битките с тези нови промени.", сподели Адесаня.

Кой трябва да е следващ за Адесаня при завръщането му ? Хамзат Чимаев или шанс за титлата срещу победителя от Шон Стрикланд - Дрикус Дю Плесис ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес