Зареждане

Израел Адесаня: Баща ми увеличи четирикратно нетната ми стойност

Израел Адесаня: Баща ми увеличи четирикратно нетната ми стойност
Публикувано на: Април 25, 2024 в 14:00 ч
Звездата на UFC Израел Адесаня приписва голяма част от финансовия си успех на баща си Феми Адесаня. Феми Адесаня работи като счетоводител и явно добре си разбира от работата. Състезателят на UFC разви чувство за финансова отговорност поради финансовата проницателност на баща си.

Говорейки откровено за влиянието на баща си върху живота му, 34-годишният мъж му благодари в подкаста "Mighty Cast" с Деметриъс Джонсън. Адесаня сподели прозрения за ключовата роля, която баща му изигра при оформянето на неговата фискална дисциплина и стратегии за управление на богатството.

„Поздрави на баща ми, защото баща ми е учетворил нетната ми стойност. Първият ми чек за заплата в UFC, първото нещо, което купих, беше къщата ми и след това сега увеличихме доста портфолиото. Всичко това е благодарение на моя татко, защото видя видение.”, сподели Адесаня.

Адесаня призна уменията на баща си като дипломиран счетоводител, подчертавайки как финансовата проницателност на Феми Адесаня го е водила през бурни времена. Въпреки че Феми може да не е присъствал физически в ъгъла на сина си като покойния Абдулманап Нурмагомедов, той осигури финансовата стабилност на Израел, като го предпази от финансов крах.

Звездата на UFC разказа как съветът на баща му го е накарал да вземе разумни решения, по-специално да инвестира в недвижими имоти, вместо да прахосва печалбите си. Въпреки първоначалното нежелание, Адесаня в крайна сметка разпозна мъдростта в съвета на баща си, което се оказа ключово във финансовото му пътуване.

Първоначално Адесаня пренебрегнал съвета на баща си, когато бил малък. Но докато узряваше, той започна да оценява важността на фискалната отговорност. Днес той е един от най-добре платените спортисти в UFC. Адесаня също стартира бизнес с недвижими имоти, диверсифицирайки потоците от доходи и запазвайки финансовото си бъдеще.

Това ще му помогне да избегне преразхода и ще му осигури постоянен поток от приходи.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес