Зареждане

Холоуей към феновете: Питайте за Гейджи ? Ще отговарям в клетката!

Холоуей към феновете: Питайте за Гейджи ? Ще отговарям в клетката!
Публикувано на: Април 4, 2024 в 20:00 ч
Макс Холоуей, в отговор на въпроси относно плана за двубоя с Джъстин Гейджи на UFC 300, препоръчва търпение, защото ще разберем всичко в клетката. Той също така разкри как вторият му опит в лека категория ще бъде различен. Двамата ще се бият в Лас Вегас за BMF пояса, който те прави най-лошото копеле в UFC.

Битката ще се проведе в лека категория, a това ще бъде вторият път в кариерата на Холоуей, когато той тежи 70 килограма. Въпреки че първият път не завърши успешно, защото Макс загуби от Дъстин Порие, сега в интервю за MMA Junkie той посочва напълно различни обстоятелства на подготовката за битката.

Макс Холоуей уверява, че подготовката, както и цялата обстановка, самата битка и нейният резултат на UFC 300 ще бъдат напълно различни от битката с Порие през 2019 г.:

"Чувствам се по-голям, по-силен, по-бърз. Всичко е наред от гледна точка на психика и физика. Ще видите разликата. Ще разберете скоро. В деня на претеглянето ще го видите със собствените си очи. Дори когато застана до Джъстин, ще видите разликата. Всички говорят за тази битка с Порие.

 Мразя да го споменавам, но имах шест седмици да се подготвя. Това едва стига за тренировъчен лагер. Дори не стигна. Това е някаква лудост. Този път имахме два пъти повече време. Времето беше на наша страна. Хората ми задават много въпроси и нямам търпение да им дам отговори на 13 април.

Няма да се оправдавам за битката с Порие. Няма да се оправдавам, нито сега, нито някога. В крайна сметка не спечелих. Знаете ли, звуча като шибан неудачник, а не е в мой стил. Минаха буквално пет години до днес, ако не се лъжа. Сега ще видите разликата. 

Развълнуван съм да споделя октагона с бъдещ член на Залата на славата в лицето на Гейджи. Можете да видите какво промених. Стига приказки, остават по-малко от две седмици до събитието, а аз нямам търпение.", сподели Холоуей.

Каква е прогнозата Ви за битката ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес