Зареждане

Гилбърт Бърнс: Шавкат Рахмонов е много по-добър от Хамзат Чимаев

Гилбърт Бърнс: Шавкат Рахмонов е много по-добър от Хамзат Чимаев
Публикувано на: Декември 12, 2023 в 02:00 ч
Гилбърт Бърнс вярва, че Шавкат Рахмонов е много по-добър от Хамзат Чимаев.

Бърнс сподели клетката с чеченеца и успя да го прати в нокдаун. Гилбърт даде най-тежката битка на Чимаев в неговата кариера. В крайна сметка Хамзат спечели с решение, но Бърнс показа, че той може да кърви и не е чак толкова голямо страшилище. Рахмонов също като Чимаев все още е непобеден в ММА.

Шавкат приключва всяка една от 17-те си битки. Той е смятан от мнозина за бъдещ шампион в полусредна категория. Този уикенд Шавкат има голям тест пред себе си в лицето на Стивън Томпсън. Двамата ще се бият в UFC 296, което ще се проведе в Лас Вегас.

Ако Рахмонов спечели, тогава се превръща в претендент за златото. Бърнс вижда бъдещ шампион в лицето на 'Nomad'. 

„Шавкат е просто звяр, той има огромен потенциал. Изумен съм как този човек унищожава всички в нашата категория. Шампиони от различни промоции често идват при нас и всички те бяха унищожени от Шавкат. Рахмонов е по-добър от Чимаев. 

Момчето има 17 победи с приключване. Той има 17 ранни победи в 17 битки. Вярвам, че като боец Шавкат е много по-силен от Хамзат Чимаев. Той е по-добър във всяко едно отношение. Има по-добра ударна техника, много добри умения в борбата и граплинга. 

Tова се потвърждава от победите му със събмишъни. Мисля, че е звяр. Той може да стане шампион.“, каза Бърнс.

По-добър ли е Рахмонов ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес