Зареждане

Гилбърт Бърнс и Белал Мохамед се захапаха в социалните мрежи

Гилбърт Бърнс и Белал Мохамед се захапаха в социалните мрежи
Публикувано на: Февруари 28, 2024 в 00:00 ч
Гилбърт Бърнс не смята, че Белал Мохамед заслужава титлата в полусредна категория.

Бърнс и Мохамед се биха през май миналата година в главното събитие на UFC 288, като Мохамед спечели с категорично решение в пет рунда. Оттогава нито Мохамед, нито Бърнс са се били, тъй като "Remember the Name" иска да се бие за пояса следващия път. Бърнс обаче не смята, че Мохамед трябва да получи следващия шанс за титлата.

"Знам, че UFC трябва да организира най-добрите битки. Честно казано, не мисля, че Белал Мухамад заслужава да се бие за титлата, но честно казано, не съм заинтригуван", заяви Бърнс.

След коментарите на Бърнс Белал Мухамад се включи в социалните мрежи и отвърна на удара на бразилеца в няколко туита.

"Бърнс продължава да държи на това, че е загубил оспорван бой с Хамзат... Този безделник не е направил нищо. Но плаче, откакто загуби, а аз приех битката с лекота, защото знаех, че си слабак и ще е лесно... Защото още в първия рунд той не можеше да ме удари, затова се опита да ме събаря, но е слабак, а аз съм много по-силен от него и му счупих рамото с бедрото си... Бойците се нараняват в битките - Брайън Ортега буквално си изкълчи глезена преди боя и пак спечели", написа Мохамед в няколко туита.

След като се прицели в Гилбърт Бърнс, казвайки, че е слаб, Белал Мухамад даде и няколко съвета на Джак Дела Мадалена, който се изправя срещу бразилеца на UFC 299 на 9 март.


"Йо, тайната да победиш този безделник е като му пускаш прави удари и блокираш посредствените му опити за тейкдаун," каза Мухамад за Бърнс.

Въпреки че Белал Мухамад чакаше шанс за титла, не е сигурно дали ще получи такъв, тъй като според слухове "Remember The Name" не е бил един от тримата опоненти, с които Леон Едуардс е получил предложение да се бие на UFC 300. Но Мохамед изглежда категоричен, че ще получи следващия шанс за титлата и ще победи британеца.


"Гледам само напред Леон през юни първа защита на титлата, Шавкат през октомври", добави Мухамад.

Белал Мухамад в момента е с баланс 23-3 и един No Contest и излиза от серия от 10 двубоя без поражение. По време на тази серия Мохамед има победи над Бърнс, Шон Брейди, Висенте Луке, Стивън Томпсън и Демиан Майа и др.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес