Зареждане

Ей Джей Маккий иска да замени Нурмагомедов в турнира на Bellator

Ей Джей Маккий иска да замени Нурмагомедов в турнира на Bellator
Публикувано на: Ноември 25, 2023 в 03:00 ч
Бившият шампион на Bellator в категория перо Ей Джей МакКий, класиран на 6-то място в леката категория на организацията, потвърди информацията, че може да замени дисквалифицирания Усман Нурмагомедов в турнира на категорията.

Наскоро стана ясно, че Усман се е провалил на допинг тест. Той получи 6 месеца наказание от Атлетическата комисия, както и глоба от 50 000 долара. Усман все още държи титлата, но най-вероятно от Bellator ще му я вземат.

Победата на Нурмагомедов в полуфинала на турнира над Брент Примус беше отменена. Сега финалист на турнира е Александър Шаблий, а от Bellator вероятно трябва да търсят заместник на Нурмагомедов, който също е финалист.

През 2021 година Маккий спечели турнира на Bellator в категория перо. Той трябваше да участва и на турнира в лека категория, но се оттегли заради контузия. Сега Ей Джей има основателни претенции да иска шанс за битка на финала.

„Искам да участвам в този турнир. Това не е обикновена световна титла. На турнира има осем имена, включително и моето. Всеки от тези бойци иска този колан, но трябва да мине през мен. 

Очевидно Усман Нурмагомедов е аут от турнира, а аз искам да участвам в този турнир. Коланът от турнира е това, от което се нуждая.", сподели Ей Джей.

Трябва ли Маккий да получи шанс ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес