Зареждане

Едуардс приел битки с Чимаев, Рахмонов и Махачев

Едуардс приел битки с Чимаев, Рахмонов и Махачев
Публикувано на: Февруари 20, 2024 в 18:00 ч
Президентът на UFC Дeйна Уайт високо похвали Леон Едуардс за поведението на шампиона по време на разговорите за потенциална поява на UFC 300. Едуардс трябваше да приеме и трите предложения, които организацията му направи. От много месеци се говореше, че Леон ще оглави юбилейната галавечер през април, но това не се случи.

UFC планираха той да се бие с Хамзат Чимаев, но чеченският боец отказал, защото не се бие в месец Рамадан. Сега вместо такава битка ще гледаме Алекс Перейра и Джамал Хил, които оглавиха UFC 300. Уайт разкри пред репортери на пресконференцията след UFC 298, че Едуардс е получил множество оферти да се появи на UFC 300 и е приел всички.

"Говорихме с много бойци и се опитахме да постигнем много битки. В този бизнес трябва да рискувате. UFC 300 има много енергия зад себе си, много шум. Леон Едуардс получи три оферти за UFC 300. Леон не отказа нито една битка. 

С него говорихме за трима съперници за тази гала. Той отговори: "Да, Да, Да." Беше готов да се бие с всеки. Това дете наистина е шампион. Леон, благодаря ти, уважение.", каза Уайт.

Всеки започна да се чуди кои са тези 3 битки, които са предложени на Едуардс. Ариел Хелуани сподели, че на Леон Едуардс са били предложени битки с Хамзат Чимаев, Шавкат Рахмонов и Ислам Махчев. Махачев и Чимаев отказали, защото не се бият в Рамадан, а причината зад отказа на Рахмонов остава неясна. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес