Зареждане

'Джъстин Гейджи стана жертва на собствения си успех'

'Джъстин Гейджи стана жертва на собствения си успех'
Публикувано на: Април 18, 2024 в 22:00 ч
Джъстин Гейджи загуби своя BMF колан миналия уикенд.

Според Майкъл Биспинг, Гейджи е станал жертва на собствения си успех и прекомерна самоувереност. По време на UFC 300, което се проведе на 13/14 април в Лас Вегас, Гейджи се би с Макс Холоуей. На линия в тази битка беше коланът на BMF, който беше в притежание на американеца.

Битката завърши буквално в последната секунда с нокаут за Холоуей. В интервю за TNT Sports, Майкъл Биспинг, бивш шампион на UFC, каза, че Гейджи е сгрешил с приемането на тази битка. Ето какво още каза Биспинг по темата:

"Мисля, че той стана жертва на собствения си успех. Той нокаутира Дъстин Порие със страхотен стил. Феновете бяха луди по него по очевидни причини и той смяташе, че лесно може да победи Макс Холоуей. Гейджи наистина мислеше така и постоянно търсеше нокаут в битката срещу Макс. Не можеш да направиш това. 

Когато търсиш нокаут, даваш сигнали за удари. Джъстин вложи всичко, което имаше в тези атаки. Той не  подготви тези действия, а се беше вкопчил да нанася удари. Мисля, че той научи ценен урок от това. 

Не трябваше да приема тази битка. Той беше първият претендент за битката за колана срещу Ислам Махачев. Тази възможност просто изчезна.", каза Биспинг.

Прав ли е Биспинг ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес