Зареждане

Джъстин Геджи: Искам да бъда първият, който нокаутира Макс Холоуей

Джъстин Геджи: Искам да бъда първият, който нокаутира Макс Холоуей
Публикувано на: Януари 31, 2024 в 14:21 ч
Джъстин Гетджи се надява да приключи с Макс Холоуей по начин, по който никога досега не е бил завършван.

Гетджи (25-4 MMA, 8-4 UFC) защитава титлата си в BMF срещу бившия шампион в категория перо Холоуей (25-7 MMA, 21-7 UFC) на 13 април на UFC 300 в Лас Вегас.

Осемдесет процента от победите на Гетджи идват с нокаут и той ще търси още една срещу Холоуей. Но като се има предвид, че Холоуей никога не е бил нокаутиран, " The Highlight" знае, че това ще бъде трудна задача.

"Имам 25 победи и 20 нокаута. Доста се гордея с това", каза Гетджи пред ESPN. "Това е едно от нещата, които се опитвах да поддържам целенасочено през цялата си кариера. Така че да, това е нещо, към което се стремя. Същото е и с Тони Фъргюсън. Никой никога не го беше довършвал. Не го нокаутирах по традиционния начин, но със сигурност му създадох достатъчно щети, за да може този бой да бъде прекратен с право.

"Предпочитам да не стигам дотук срещу Холоуей, обещавам ви го. Това може да бъде война, битка на изтощение. Ако не успея да го намеря, ако не успея да го нараня, тогава той никога няма да спре. Той постоянно създава атаки от различни ъгли и постоянно създава натиск и това може да бъде трудна битка. Ако не успея да намеря неговия момент в началото, инерцията ще е всичко в тази битка."

Гетджи нокаутира Дъстин Поарие с удар в главата, за да спечели титлата на BMF на UFC 291 през юли. Холоуей идва след победи над Арнолд Алън и Чан Сунг Джунг.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес