Зареждане

Джамал Хил: Не бях тренирал за Перейра! Ще го нокаутирам в 1-вия рунд

Джамал Хил: Не бях тренирал за Перейра! Ще го нокаутирам в 1-вия рунд
Публикувано на: Май 7, 2024 в 08:00 ч
Джамал Хил все още не може да превъзмогне загубата от Алекс Перейра. Двамата оглавиха събитието UFC 300, което се проведе в средата на миналия месец в Лас Вегас. Джамал вече вярваше, че е шампион и се обяви за такъв в социалните мрежи. За негово съжаление Перейра го нокаутира в първия рунд и защити титлата в полутежка категория.

Оттогава Джамал не спира да споделя причини, които били фактор за загубата. Първоначално той обвини Хърб Дийн, който тръгна да се намесва след ритник в слабините от Джамал, но Перейра го спря и след това нокаутира американеца. Сега Джамал е измислил ново оправдание и твърди, че не е тренирал достатъчно.

„Струва ми се, че никой не взе под внимание факта, че се завръщах в битката след тежка контузия, а на всичкото отгоре приех битката на практика в кратък срок. Дори и да искате да дадете 100 процента от себе си, това не винаги е възможно при такива ситуации.

След завръщането си след контузия нямах достатъчно спаринги, за да съм напълно в играта. Имаше един момент, който също беше спорен, защото реферът Хърб Дийн ме разсея и получих удар, който, въпреки че не ме приспа, беше достатъчен за рефера да спре двубоя. 

Разбирам, че не съм в позиция да изисквам незабавен реванш, но мога да ви уверя, че ще се върна  много бързо. Алекс и аз ще направим втора битка, която този път ще бъде изцяло под моя диктовка. Гарантирам ви, че ще спечеля безспорно с нокаут в първия рунд.“, каза Хил.

Джамал ще се завърне през юни, за да се бие с Халил Раунтри. Явно Хил няма да спре да си търси оправдания.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес