Зареждане

Дю Плесис предизвика Адесаня и получи съгласие

Дю Плесис предизвика Адесаня и получи съгласие
Публикувано на: Януари 21, 2024 в 17:20 ч
Шампионът на UFC в средна категория Дрикус Дю Плеси даде да се разбере, че няма нищо лично зад заканата му към Израел Адесаня.

Снощи на UFC 297 Дю Плеси победи Шон Стрикланд с разделено решение, за да стане новият крал на средната категория. Двамата се впуснаха във война напред-назад, като в социалните медии имаше много различни оценки.

Непосредствено след това южноафриканската звезда предизвика на битка бившия шампион Израел Адесаня. Двамата имат обща история, като някои смятат, че сметките трябва да бъдат уредени на UFC 300.

Разбира се,съществуват въпроси относно това дали дю Плесис ще бъде достатъчно здрав, за да се завърне навреме за април. На пресконференцията си след двубоя 30-годишният състезател говори откровено за бъдещето си.
  
"Слушайте, готов съм за още един рунд, ако искат, още сега. Но, да, не искам да слагам срокове, но UFC 300 звучи супер."

След това шампионът реагира на предположението на член на медиите, че враждата му с Адесаня е лична.

"О, не, това не е нищо лично, изобщо не е лично. Това е просто битката, която феновете искат да видят. Искам да се бия с най-добрите състезатели. Има много момчета, с които ще се бия, но феновете искат да видят Израел Адесаня срещу Дрикус дю Плеси. Има много отзвук."

Надяваме се, че шампионът ще бъде здрав навреме, за да може промоцията да направи това реалност, тъй като Адесаня се включи в социалните мрежи и сподели, че е готов за тази битка:

"Тази посока в историята ми е написана отдавна. Пътищата ни са предопределени да се пресекат отново. Останете с нас за следващия епизод, благодаря, че гледате. Ние пишем история," сподели Адесаня.




Бихте ли се интересували да видите Дю Плеси срещу Адесаня на UFC 300 за шампионската титла на UFC в средна категория? Ако не, какво трябва да бъде следващото за двамата?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес