Зареждане

Дрикус Дю Плесис: Искам да се бия в UFC 300

Дрикус Дю Плесис: Искам да се бия в UFC 300
Публикувано на: Януари 27, 2024 в 02:00 ч
Дрикус Дю Плесис даде да се разбере, че иска да се бие с Израел Адеасня на UFC 300 през април. Според шампиона, сега всичко зависи от състоянието на тялото му след битката с Шон Стрикланд. Дрикус спечели титлата след победа срещу Стрикланд на UFC 297 в Канада миналия уикенд. 

Сега Дю Плесис иска да се бие през април, а като съперник вече посочи Адесаня. Двамата се обиждат и заканват от 1 година насам. Дю Плесис не вижда Адесаня като истински африканец и иска да докаже, че е по-добър от него. Миналата година двамата застанаха лице в лице и се гласяха за битка, която не се случи.

В интервю за eNCA след завръщането си в Южна Африка, Дю Плесис каза следното:

"Все още нищо не е сигурно, но това е, което искам. UFC 300 е много вероятно, ако тялото ми го позволи. Получих някои щети, имам няколко малки наранявания. Не съм 100% сигурен какви са нараняванията. Скоро ще ходя на лекар. 

Ще видим дали имам мозъчно сътресение. Ще направя различни изследвания и ще се уверим, че нямам сериозни наранявания. Ако всичко върви добре, UFC 300 е много, много вероятно.", сподели Дю Плесис.

Ще успее ли Дю Плесис да запази титлата през 2024 година ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес