Зареждане

Чатри Ситьодтонг: В ONE имаме по-качествени бойци от UFC

Чатри Ситьодтонг: В ONE имаме по-качествени бойци от UFC
Публикувано на: Април 29, 2024 в 02:00 ч
Не UFC, а ONE Championship е най-голямата ММА организация в света. В това е убеден нейният основател Чатри Ситьодтонг.

Ситьодтонг има сериозен опит в бойните изкуства и знае какво качество крие под банера на своята организация. Докато UFC залагат главно на шоуто и маркетинга, ONE FC залага на качеството, опитвайки се да предаде бойните спортове на зрителите в тяхната оригинална красота.

От дълги години Чатри предлага съвместно събитие с UFC, но не получава зелена светлина от Дейна Уайт. Ако вярваме на това, което Чатри говори, то тогава ONE Championship са по-добри от UFC и са водещата ММА лига в света:

„Концепцията за най-голямата ММА лига е донякъде противоречива в наши дни. Що се отнася до маркетинга, то UFC може да държи позиция номер едно, но когато става въпрос за качеството на бойците, ние определено сме най-добрите. UFC е предимно за шоуто и те търсят такъв тип бойци. 

Залагат на емоциите, създават истории и т.н. Не казвам, че това е лош начин, но те не показват на хората най-доброто ниво, което ние им предаваме. Ние сме различни в това отношение. ONE FC е дом на истински майстори на бойни изкуства, които не се фокусират само върху ММА. ONE FC е най-голямата ММА организация на планетата по отношение на качеството.“, каза Чатри.

Прав ли е Ситьодтонг ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес