Зареждане

Чарлз Оливейра: Майкъл Чандлър ще победи Конър Макгрегър

Чарлз Оливейра: Майкъл Чандлър ще победи Конър Макгрегър
Публикувано на: Ноември 28, 2023 в 03:00 ч
Чарлз Оливейра анализира предстоящата битка на Конър Макгрегър с Майкъл Чандлър и стигна до изненадващо заключение.

Много е възможно тази битка да се окаже лесна, но не и в полза на ирландската страна. Много хора смятат, че "The Notorious" е фаворит в следващата му битка, но предположенията на хартия са едно, а реалността е друго. Много фактори решават изхода на мача и, разбира се, активността е един от тях.

Докато Макгрегър беше неактивен поради контузия през последните години, предстоящият му опонент се би с целия елит в лека категория. Чандлър премери сили с имена като Джъстин Гейджи, Дъстин Порие, Тони Фъргюсън и Чарлз Оливейра. Бразилският боец прогнозира много проблеми в клетката за ирландеца. 

„Ще бъде добра битка, но ще бъде добра главно заради това как Конър може да я рекламира. Той е гений в това и може да се каже, че това е най-голямото му оръжие. Човекът може да прави шоу и да продава гледания. Вече не вярвам толкова много в неговият шанс за победи. 

Мисля, че Майкъл Чандлър ще спечели. Не знам как или в кой кръг, но мисля, че той ще спечели. Между двамата бойци има голяма разлика в практиката по борба и техниката на битка на земя. Конър не се е бил от дълго време, а Чандлър ще го свали на земята и ще го задуши. 

Това може да е тайното му оръжие. Мисля, че той ще комбинира нещата толкова добре, че ще победи Макгрегър.“, сподели Оливейра. 

Вие какво очаквате да се случи в тази битка ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес