Зареждане

Бо Никал: Каква конкуренция ? Хрупам всички бойци за закуска!

Бо Никал: Каква конкуренция ? Хрупам всички бойци за закуска!
Публикувано на: Април 4, 2024 в 12:00 ч
След по-малко от две седмици Бо Никал ще влезе в едва третата си битка в UFC, но вече знае, че никой боец не може да се мери с него.

28-годишният Никал, който е родом от Колорадо все още е непознато име на професионалната ММА сцена, но благодарение на рекламата, която си прави, все повече хора започват да го забелязват. Бо е поставил летвата толкова високо, че от него не може да се очаква друга цел освен пояса.

Никал се изправя срещу Коди Бръндидж в UFC 300, което ще се проведе в Лас Вегас на 13-ти април. Бо не се притеснява от тази битка, защото вярва, че няма конкуренция и е най-добър от всички:

„Какво да гледам около себе си ? Всички са истински позьори, които ям за лека закуска по време на тренировка. Нищо против техния стил, но как може такъв противник да ме заплаши ? Израел Адесаня, Алекс Перейра, Шон Стрикланд ? Това са най-лесните хапки за мен. Такива, на които наистина бих се насладил

Твърдо вярвам, че съм най-добрият борец. Никой друг, никой в целия UFC няма толкова напреднала борба като мен. По-добър съм от Хабиб Нурмагомедов, Ислам Махачев или Хамзат Чимаев. Ето защо толкова много вярвам в себе си и нямам търпение да го покажа на всички ви.“, похвали се Никал.

Ще успее ли Никал да стигне до върха в UFC ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес