Зареждане

Адесаня към Дю Плесис: Поздравления, мой африкански брат, но ще те тествам!

Адесаня към Дю Плесис: Поздравления, мой африкански брат, но ще те тествам!
Публикувано на: Януари 23, 2024 в 02:00 ч
Бившият шампион на UFC в средна категория Израел Адесаня (24-3) даде да се разбере, че е готов да се бие с новия шампион в средна категория Дрикус Дю Плесис (21-2).

Дю Плесис победи Шон Стрикланд (28-6) с разделено съдийско решение (47-48, 48-47, 48-47), за да стане новият шампион на UFC. Битката се проведе на 20 януари на UFC 297 в Торонто, Канада. В интервюто след битката Дю Плесис предизвика Адесаня, с когото застанаха лице в лице през 2023 година. 

И докато много хора вярват, че Стрикланд беше ограбен, то Адесаня твърди, че Дю Плесис е взел три рунда и е спечелил честно. Израел поздрави своя африкански брат и сподели, че ще го тества.

„Той използва своята борба  в края, което беше умно от негова страна, за да открадне рундове. Предполагам, че му дадох третия, четвъртия и петия рунд. Сега той е четвъртият африкански шампион в историята на UFC. 

Така че поздравления за теб, мой африкански брат, Дрикус дю Плесис. Много се радвам за него, харесвам историята му и всичко останало, но ще го тествам.“, каза Адесаня в канала си в YouTube.

Кой би победил в бой между Адесаня и Дю Плесис ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес