Зареждане

Тайрън Уудли: Всички искаха да бия Джейк Пол, но никой не ме подкрепи

Тайрън Уудли: Всички искаха да бия Джейк Пол, но никой не ме подкрепи
Публикувано на: Април 29, 2024 в 02:00 ч
Тайрън Удли се чувствал самотник в битките с Джейк Пол, защото ММА феновете не го подкрепиха. 

Двамата се биха два пъти, като първата среща беше в Кливланд, където е домът на американския ютубър. Тогава цялата зала беше пълна предимно с негови фенове. Уудли се надяваше, че ще има подкрепа, която да го мотивира да спечели, но се оказа, че такава нямаше.

В крайна сметка Пол спечели с решение, а няколко месеца по-късно направиха реванш. В този реванш Уудли влезе заради парите и загуби с нокаут. Сега той реши да се върне назад във времето и да отговори на тези, които все още му се подиграват и го критикуват:

„Преди битката всички искаха най-накрая да накарам Пол да млъкне и да го сваля с хубав нокаут. Но след това, когато самата битка започна, изведнъж нямаше никой. И се чудя: "Къде бяха всички ММА фенове, когато цялата арена ме освиркваше през цялото време ?" Никой не се застъпи за мен, но всички ще ме обвинят, че не съм дал повече от себе си. 

Сега, когато всичко свърши, изведнъж всички стават много умни и ми обясняват кога и как е трябвало да направя. Ако искахте толкова много да спечеля, защо не дойдохте да ме подкрепите ? Особено след като ми казвате къде съм сгрешил в тези битки. Защо да слушам хората, които не ме подкрепиха в онези моменти ?", сподели Уудли.

Всъщност Уудли така и не успя да си спечели уважението сред феновете на ММА. Това обяснява липсата на подкрепа в битките с Пол.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес