Зареждане

Усман Нурмагомедов срещу Брент Примъс на Bellator 300

Усман Нурмагомедов срещу Брент Примъс на Bellator 300
Публикувано на: Август 5, 2023 в 00:00 ч
Усман Нурмагомедов ще брани титлата си в лека категория на Bellator през октомври.

Дагестанският шампион ще се изправи срещу бивш шампион в лицето на Брент Примъс. Двамата ще се бият на събитието Bellator 300, което ще се проведе на 7 октомври в Сан Диего, Калифорния. Срещата ще бъде полуфинал на турнира в лека категория.

От BJPenn.com споделят, че това събитие може да има няколко битки за титли, тъй като може да бъде последното събитие в историята на Bellator. Не е ясно дали тази битка ще бъде главна за историческото и потенциално финално събитие на Bellator.

Нурмагомедов (17-0) идва след победа със събмишън в първия рунд над Бенсън Хендерсън, за да защити титлата си в лека категория за първи път. Битката между двамата беше четвъртфинал на турнира. Усман стана шампион, след като победи Патрики Питбул в Bellator 288.

В кариерата си в Bellator Нурмагомедов е с 6-0 и има забележителни победи над Крис Гонзалес и Майк Хамел. 25-годишният боец се би за UAE Warriors и Gorilla Fighting Championship, преди да подпише с Bellator.

Примъс (12-3) спечели победа със съдийско решение над Мансур Барнауи през май в Bellator 296 в четвъртфиналите от турнира. В Bellator Брент е с рекорд 10-3 и спечели пояса през 2017 г. с победа над Майкъл Чандлър.

Той загуби титлата, след като Чандлър го победи в реванша.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес