Зареждане

Усман Нурмагомедов: Хабиб няма да се завърне, защото си държи на думата

Усман Нурмагомедов: Хабиб няма да се завърне, защото си държи на думата
Публикувано на: Септември 28, 2023 в 13:00 ч
Изглежда все по-малко вероятно легендарният член на Залата на славата на UFC Хабиб Нурмагомедов да се завърне в света на ММА.

Братовчедът на Хабиб, Усман наскоро говори за това в интервю с Майк Раймонди от ESPN ММА. По време на разговора, Усман разкри скептицизма си относно потенциалното завръщане на бившия шампион на UFC в лека категория.

Вярно, че Дейна Уайт и UFC предлагат много пари на Хабиб, но той не се интересува. Усман призна, че всеки ден пита Хабиб за негово завръщане в спорта, но удря на камък. "Тhe Eagle" e човек, който няма да предаде думата си, за да спечели пари.

„Много ми липсва, честно казано. Всеки ден му изпращам съобщения като: „Кога ще се върнеш?“ Той ми отговаря: „Остави ме на мира“. Хабиб е човек, който си държи на думата. 

Хабиб е пример за мен, но не само в спорта, а и като цяло в живота. Той винаги следва думите си. Не мисля, че той ще се върне, за да бъде треньор. Той дори не идва да гледа битките ни.", сподели Усман. 

Усман се завръща в клетката на Bellator 300, което ще се проведе на 7-ми октомври. Той ще се бие с Брент Примъс в полуфинал от турнира в лека категория на организацията.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес