Зареждане

Усман Нурмагомедов детронира Патрики Фрейре

Усман Нурмагомедов детронира Патрики Фрейре
Публикувано на: Ноември 19, 2022 в 07:00 ч
Усман Нурмагомедов е новият шампион на Bellator в лека категория.

Братовчедът на Хабиб Нурмагомедов се изправи срещу Патрики Фрейре. Двамата се биха за титлата в подглавната битка на Bellator 288, което се проведе в Чикаго. Усман беше по-добрият от двамата и не даде шансове на бразилската звезда. Първия рунд не беше много активен, но Нурмагомедов направи повече от Фрейре.

Усман му вкара добри ритници и няколко крошета. Във втория рунд Нурмагомедов прегази Фрейре. Усман го свали на земята, след което го доминира. Нурмагомедов опита да го събмитне, но не успя. В края на рунда Усман вкара тежки лакти на Патрики, който някак си оцеля.

В третия рунд Усман контролираше нещата в стойка и точкуваше Фрейре, който просто не намираше отговор за своя опонент. Четвъртия рунд не беше много активен и феновете освиркваха. Нурмагомедов обаче направи своето, за да открадне рунда. В последния рунд Фрейре влезе агресивно, но пак беше свален на земята.

Патрики успя да се изправи, но пак беше съборен. Така Усман грабна и този рунд, след което спечели с доминантно решение на съдиите - (50–45, 50–44, 50–44). С тази победа Нурмагомедов остана непобеден и взе титлата на бразилеца. Усман вече е с рекорд 16-0 в ММА.

Фрейре от своя страна пак се връща към загубите и това е 3-тата му загуба в 4 от последните му битки. Хабиб не беше в САЩ, за да види на живо победата на своя братовчед, защото в момента няма виза. Той обаче се обади на Усман в клетката и го поздрави.












Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес