Зареждане

UFC с позорна промяна в политиката за подаряване на билети на бойците си

UFC с позорна промяна в политиката за подаряване на билети на бойците си
Публикувано на: Април 5, 2024 в 12:00 ч
Изглежда, че Ultimate Fighting Championship ( UFC ) отново потвърждава репутацията си на организация, която не се грижи за малките. Една стара шега сред ММА бойците гласи, че UFC означава "U Fight Cheap". И това изглежда се прилага отново с най-новите насоки на организацията.

Журналистът Нолан Кинг разкри промяна в начина, по който ще се издават билети за UFC APEX от сега нататък за бойци, участващи в събития. В миналото имаше странни истории за бойци, които не могат да доведат съпругите или семействата си на UFC APEX в Лас Вегас, Невада, където сега се провеждат повече от една четвърт от годишните събития.

Добрата новина е, че на всички бойци, които се бият в UFC APEX, ще бъдат предложени четири билета. Лошата новина е, че тези билети са валидни само за тази конкретна битка. След като битката приключи, членовете на семейството трябва да напуснат незабавно, така че следващата група от четирима да може да гледа следващата битка.

Няма нищо по-неприятно от това да ти кажат да си тръгнеш. Билетите за събитията в института на UFC не са евтини, като цените надхвърлят $1500 само за влизане в сградата. С ограничено пространство и премиум цени, може би не е изненадващо, че UFC прави каквото може, за да максимизира печалбите.

Те са готови да се подиграят с близките на бойците, за да може да правят допълнителни пари.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес