Зареждане

UFC имат интерес към Майкъл 'Венъм' Пейдж

UFC имат интерес към Майкъл 'Венъм' Пейдж
Публикувано на: Юли 24, 2023 в 04:00 ч
Миналият уикенд в Лондон се проведе галавечер на UFC.

Сред тълпата беше и ММА звездата Майкъл 'Венъм' Пейдж. 36-годишният британец изгледа на живо събитието и загатна за интерес към най-голямата ММА организация в света. Наскоро Пейдж разкри в социалните мрежи, че вече е свободен агент и е отворен за преговори с всички.

Преди няколко дни се появи профил на Пейдж в официалната листа на UFC с бойците. Към днешна дата той не е подписал с тях, но това може да се промени. Старши вицепрезидентът на UFC Дейвид Шоу разкри, че UFC имат интерес към 'Венъм':

„Да подпишем с Пейдж ? Може би, нямам представа. Предполагам, че ще стане, след като е свободен агент. Но, разбира се, това е въпрос към Дейна Уайт. 

Говорихме за това онзи ден, има дълъг списък от хора, които са дошли в UFC от други промоции и са се справили много добре. Вижте Гейджи, Чандлър и други момчета. Разбира се, би било интересно да го привлечем.“, каза Шоу.

Пейдж е с рекорд 21-2 в ММА. За последно той победи Гойти Ямагучи през март тази година. Майкъл приключва 16 от срещите си и само 1 път пада с приключване.







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес