Зареждане

Уайт заинтересован от за мач между Аманда Нунеш и Кайла Харисън

Уайт заинтересован от за мач между Аманда Нунеш и Кайла Харисън
Публикувано на: Април 15, 2024 в 07:00 ч
Главният изпълнителен директор на UFC Дана Уайт обсъди възможността Аманда Нунеш да излезе от пенсия и да се бие с Кайла Харисън.

Харисън дебютира успешно в UFC, като победи бившата шампионка на UFC при жените в полусредна категория Холи Холм във втория рунд. По време на интервюто си след двубоя Харисън даде да се разбере, че иска да се изправи в двубой за титлата.

Нунеш отговори на стремежа на Кайла към титлата, като намекна, че тя може да се върне в октагона.


По време на пресконференцията след края на UFC 300 Дана Уайт заяви, че е готов да приветства "Lioness" ако тя иска да се завърне в октагона.

"Направих го, харесва ми", каза Уайт пред репортерите на пресконференцията след края на UFC 300, когато го попитаха дали е видял реакцията на Нунеш. "Мислех, че тя така или иначе се оттегли твърде рано. Харесва ми, че тя е заинтригувана от тази битка. Харесва ми.

"Харесвам Аманда. Аманда и аз имаме добри отношения. Мисля, че тя е GOAT във всички бойни спортове жена. Така че, ако Кайла може да влезе и да спечели титлата, ще бъде много интересно да я видя как се завръща и се опитва да я грабне."

Уайт също така обсъди колко решаващо е било за Харисън да се представи така, както се представи в дебюта си в UFC.

"Нека ви кажа какво, така че излизайки срещу легенда като Холи, която има тонове време в октагона, не ме интересува на какво ниво се е състезавала Кайла, гарантирам ви, че тя имаше сериозно изпитание тази вечер", каза Уайт. "Тя влезе там и се представи, и буквално се справи с една абсолютна легенда на всички бойни спортове. Очевидно е, че това е голяма вечер за нея и голяма победа."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес