Зареждане

Уайт иска победителят от Джоунс - Миочич да се бие с Аспинал

Уайт иска победителят от Джоунс - Миочич да се бие с Аспинал
Публикувано на: Март 29, 2024 в 02:00 ч
Дейна Уайт, шефът на UFC, се надява, че победителят от битката между Джон Джоунс и Стипе Миочич ще се изправи срещу Том Аспинал. Уайт обаче не иска англичанинът да чака вечно за такъв двубой и ще се радва да организира друг двубой за него по-рано.

Джон Джоунс, шампион на UFC в тежка категория, е в почивка от битките поради контузии. След като се завърне в клетката, Джоунс трябва да се изправи срещу Стипе Миочич. Аспинал, временният шампион, отдавна призовава да не се чака Джоунс да се бие с Миочич, но UFC са решени да направи тази битка факт.

Дейна Уайт потвърди това за пореден път в интервю за TNT Sports. По време на това интервю Уайт също обяви, че организацията планира да се върне в Англия с голяма галавечер, където Том Аспинал потенциално би могъл да се бие в друга битка, защитавайки временния пояс.

"Джоунс чака битката със Стипе Миочич. Надявам се, че победителят от тази битка ще се изправи срещу Том Аспинал. Не е правилно Том да седи и да не се бие. Ако Том иска да защити колана, ще го направим.", сподели Дейна Уайт.

Може ли Аспинал да бие Джон Джоунс ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес