Зареждане

Треньорът на Царукян: Оливейра много по-опасен Ислам Махачев

Треньорът на Царукян: Оливейра много по-опасен Ислам Махачев
Публикувано на: Януари 17, 2024 в 00:00 ч
Треньорът на Арман Царукян смята, че Чарлз Оливейра всъщност е по-опасен от шампиона на UFC в лека категория Ислам Махачев.

На UFC 300 Чарлз Оливейра и Арман Царукян ще се сблъскат в битка за първото място. Очаква се победителят да се изправи срещу Ислам Махачев по-късно тази година, като битката им ще се използва като начин да се определи кой е истинският топ боец, който ще се бие с Махачев.

Царукян идва след брутална победа над Бенил Дариуш. Сега той има шанса да свали от трона бивш шампион, което би било огромна заявка за намеренията му.

Според треньора на American Top Team Маркос "Parrumpa" ДаМата те всъщност смятат, че "Do Bronx" е по-голямо предизвикателство за тях.



"Сега нямаме двубой за титла, да, но имаме двубой с легенда", каза ДаМата . "Човек, който - според мен - е дори по-опасен от Ислам, защото е опасен навсякъде. Той е добър страйкър, невероятен специалист по джиу-джицу. Според мен той е може би най-добрият боец, който умее да приключва битките, в историята на UFC."

"Битката трябва да завърши с финиш", твърди ДаМата. "За да се увери Арман, че никой не се съмнява, че той е претендент номер едно, защото Гетджи загуби от Чарлз. Ако отидем там и приключим Чарлз, или дори победим Чарлз, мисля, че няма начин да дадат шанс за титлата на Геджи преди Арман."

Независимо как гледате на това, това безспорно е един от най-вълнуващите мачове на годината.

Съгласни ли сте с тази гледна точка? Кой според вас е фаворитът да излезе начело между Чарлз Оливейра и Арман Царукян на UFC 300?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес