Зареждане

Треньорът на Чарлз Оливейра: Ислам Махачев бяга от нас!

Треньорът на Чарлз Оливейра: Ислам Махачев бяга от нас!
Публикувано на: Януари 14, 2024 в 17:00 ч
Наскоро Дейна Уайт обяви, че Ислам Махачев има контузия, която ще го извади от игра до лятото.

В същото време Ислам каза на обществеността и на UFC, че когато се завърне, не иска да се изправи срещу Чарлз Оливейра в реванш, когото вече е победил веднъж. Вместо това дагестанеца би искал да се бие носителя на пояса на BMF Джъстин Гейджи. UFC явно ще се съобрази с това негово искане.

Чарлз Оливейра, който се надяваше на шанс за титлата, трябваше да преглътне факта, че няма да се бие за златото. Той ще трябва да си проправи път през гладен боец, който иска титлата също като него - Арман Царукян. Двамата ще се бият на UFC 300, което ще се проведе през април.

Развитието на нещата кара Диего Лима да вярва, че Ислам избягва Оливейра. Треньорът на Чарлз твърди, че Махачев няма да се измъкне от този реванш, който бил неизбежен.

„Това е само още една спирка за нас. Първоначално не разчитахме на нея, но ние сме бойци и правим всичко. Ислам много добре знае, че не може да бяга от нас завинаги. Той заслужава уважение за това, което е постигнал в кариерата си. Мисля, че и слепец би забелязал, че прави всичко възможно да ни избегне. 

Той знае, че ще бъдем много по-добре подготвени за него в реванш. Чарлз е победил всички противници в леката категория, а Махачев е единственият, с когото се е провалил. Сигурен съм, че ако победим Царукян, ще се бием за пояса. Трябва да се случи.“ , каза Лима пред MMA Fighting.

Бяга ли  Махачев от Оливейра ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес