Зареждане

Том Аспинал: Искам Перейра или Леснар за UFC 300

Том Аспинал: Искам Перейра или Леснар за UFC 300
Публикувано на: Януари 25, 2024 в 10:00 ч
Временният шампион на UFC в тежка категория Том Аспинал каза, че ще бъде готов да се състезава на предстоящия през април турнир UFC 300. Аспинал посочи ММА ветерана Брок Леснар и шампиона в полутежка категория Алекс Перейра като потенциални противници.

Тези опции не изглеждат реалистични и самият Аспинал го признава. Леснар не се е бил от 2016 година и не дава проби за допинг. Той трябва да се тества 6 месеца, за да се бие в UFC. Това показва, че Брок не е опция за Аспинал. Перейра също едва ли ще се качи в тежка категория.

Наскоро Алекс сподели, че иска да брани титлата си срещу Джамал Хил. Той е отворен и за връщане в средна категория, за да се бие с Дрикус Дю Плесис. Така Аспинал няма яснота за бъдещето и споделя, че е с вързани ръце.

„Напълно съм готов за битка на UFC 300. Остават около три месеца до турнира. Тренирам по два пъти на ден от последната ми битка. Така че тялото ми сега е в добра форма. 

Без никакви проблеми бих бил готов за UFC 300. Но в действителност няма реалистичен противник. Единствените опции биха били Алекс Перейра или Брок Леснар. Това обаче все още не е напълно реалистично. 

Всички останали са доста заети в момента, така че ръцете ми са вързани.“, каза Аспинал, цитиран от OLBG.

Кой трябва да е следващ за Аспинал ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес