Зареждане

Том Аспинал: Искам да се бия с Джон Джоунс, за да му взема колана

Том Аспинал: Искам да се бия с Джон Джоунс, за да му взема колана
Публикувано на: Март 22, 2024 в 22:00 ч
Том Аспинал все още се надява битката му с Джон Джоунс да се състои скоро.

Англичанинът наскоро имаше възможността да се срещне с шампиона на UFC в тежка категория и да общува за кратко с него. Преди няколко дни Джон Джоунс, шампионът на UFC в тежка категория, се срещна с Том Аспинал, временният шампион. Мъжете размениха няколко думи и когато Том сложи ръката си на рамото на Джон, той бързо я отмести.

Джон Джоунс е в почивка от битките поради контузии. След като се завърне в клетката, Джоунс трябва да се изправи срещу Стипе Миочич. Том отдавна призовава да не се чака Джоунс - Миочич, но UFC са решени да направят тази битка факт. Аспинал продължава да иска битка с американеца, защото вярва, че ще го бие.

"Вероятно си е помислил, че не го уважавам, като слагам ръката си на рамото му. Но не това беше целта. Направих го по приятелски начин. Не се опитвах да предизвикам някаква негативна реакция. Просто искам да се бия с този човек и да му взема колана. 

Между нас няма лоша кръв. Просто исках да се срещна с него по приятелски начин. Думите са просто думи. Не ми пука за това. Искам да се бия. Не ми е интересно да говоря. Веднага щом Джон е готов, искам да се бия с него. Ще чакам. 

Ако тази битка не се случи, няма да е моя вина. Ще бъде по вина на UFC, Джоунс или някаква друга причина.", сподели Аспинал.

Може ли Том да бие Джон Джоунс ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес