Зареждане

Том Аспинал: Готов съм за UFC 300, но няма опонент

Том Аспинал: Готов съм за UFC 300, но няма опонент
Публикувано на: Февруари 15, 2024 в 11:00 ч
Организацията на UFC все още не е обявила главното събитие на UFC 300. Том Аспинал, временният шампион в тежка категория, е готов да бъде един от бойците по време на това събитие.

На 11 ноември 2023 г. в Ню Йорк Том Аспинал се изправи срещу Сергей Павлович и спечели временната титла на UFC в тежка категория. Англичанинът нокаутира Павлович в първия рунд на битката. Сега Том чака следващата битка. Самият той би искал да се бие с Джон Джоунс, но той се гласи за битка със Стипе Миочич.

Англичанинът обаче не крие факта, че му е предложен двубой на UFC 300, коeто ще се проведе на 13 април. В The MMA Hour Аспинал каза:

"Казах на UFC, че ако искат да се бия, ще бъда готов за събитието. Предложиха ми битка със Стипе и аз приех, но се оказа, че той иска да се бие само с Джон Джоунс. Тогава имаше идеи да се бием с Алекс Перейра, който трябваше да премине в тежка категория.

Никога не съм и няма да отхвърля битки. Оказа се обаче, че с Алекс имаме общи приятели и разбрах, че той все още няма планове да премине в тежка категория, така че няма да го притискам. Ще видим какво ще стане. 

Приех последната си битка с две седмици предизвестие. Готов съм. Мога да действам.", сподели Аспинал.

Кой трябва да е следващ за Аспинал ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес