Зареждане

Телефонът на Дю Плесис не го разпознал след битката със Стрикланд

Телефонът на Дю Плесис не го разпознал след битката със Стрикланд
Публикувано на: Февруари 6, 2024 в 02:00 ч
Дрикус Дю Плесис сподели, че победата над Шон Стрикланд е най-тежката, която някога е постигал. Дю Плесис призна, че щетите, нанесени от Стрикланд, са го оставили по-очукан от всякога.

Двамата се биха в края на миналия месец в Канада. Срещата им беше доста оспорвана, но в крайна сметка Дю Плесис спечели с решение и детронира американеца. Въпреки че не се нуждаеше от шевове, подуването около очите на Дю Плесис го направи почти неузнаваем. Лицето му беше силно натъртено и окървавено, с тежки хематоми, стърчащи над двете очи.

Той беше толкова пребит, че функцията за лицево разпознаване не работеше на неговия iPhone.

„Нямах порязвания или шевове. Опонентът ми, разбира се, трябваше да получиш някои шевове. Прибрах се в хотела и видях снимките от пресконференцията. Мислех, че е карикатура. Мислех, че някой ги е обработил или нещо подобно, като карикатура. 

След битката функцията за лицево разпознаване на моя телефон не работеше. Не искаше да работи. Да, в миналото не съм понасял толкова щети в битка.", сподели Дю Плесис пред южноафриканско радио шоу. 

Сега Дю Плесис смята, че ще се върне в игра по-късно тази година, за да защити колана в средна категория за първи път. Вероятно следва двубой срещу Израел Адесаня.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес