Зареждане

Тайрън Уудли: Не се срамувам от битките с Джейк Пол! Мога да бия Едуардс

Тайрън Уудли: Не се срамувам от битките с Джейк Пол! Мога да бия Едуардс
Публикувано на: Февруари 2, 2024 в 17:00 ч
Бившият шампион на UFC Тайрън Уудли е готов да се върне в организацията, ако му бъде гарантирана битка за титлата.

Уудли чувства, че има сили за една последна титла в най-голямата ММА организация. Неговият поглед е насочен към настоящия шампион Леон Едуардс, който изглежда е много опасна заплаха, за която никой, включително Камару Усман или Колби Ковингтън, не е успял да намери рецепта.
 
Тази доминация на Леон е очевидна и тъй като в момента няма планирана битка за титлата в полусредна категория, Уудли би искал да се бие за нея. Тайрън се обърна към Дейна Уайт и предложи услугите си. "The Chosen One" беше освободен от UFC през 2021 година, след като записа 4 поредни загуби.

Той няма победа в ММА от 2018 година насам. Уудли направи 2 боксови срещи с Джейк Пол през 2021 година, но загуби и двете. Той признава, че не се срамува от това и призова за бой с Едуардс, защото вярва, че може да го бие.

„Много хора не го осъзнават, защото не следят живота ми, но всъщност аз все още тренирам. На практика все още съм готов да се бия, което казах и на Дейна Уайт. Той знае, че не харесвам момчето, което в момента държи титлата в моята дивизия. 

В същото време познавам този тип бойци много добре и знам какво е необходимо, за да ги победиш. Честно казано не ме интересува какво мислят или пишат хората в коментарите в интернет. Тези хора никога не са слагали ръкавици, не са тренирали и дори не знаят разликата между ММА и бокса. 

Не се срамувам от битките си с Джейк Пол. Всички знаят, че бих го победил в ММА. И съм също толкова уверен, че мога да победя Едуардс.,” каза Уудли в Mightycast.

Вярвате ли, че 41-годишният Уудли може да бие Едуардс ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес