Зареждане

Стърлинг: UFC бутаха Шон О'Мали и Конър Макгрегър

Стърлинг: UFC бутаха Шон О'Мали и Конър Макгрегър
Публикувано на: Януари 27, 2024 в 16:00 ч
Шон О'Мали може и да е новият шампион в категория петел, но със сигурност не е спечелил признанието на Алджамейн Стърлинг.

Шон победи Алджамейн с нокаут през август 2023 година. Така той го свали от трона на категорията, но въпреки това Стърлинг не го признава. Алджамейн вярва, че Шон не срещна нито един труден опонент по време на бойния си път, което се дължи на факта, че UFC винаги са били добри в избора на опоненти.

Стърлинг твърди, че О'Мали прилича на Конър Макгрегър, защото той също бил бутан от UFC. Бившият шампион постави под съмнение работата на мачмейкърите на UFC, които проправиха пътя на Шон от дъното до върха. Ето какво още каза Стърлинг по темата:

„Виждам някои паралели с Конър Макгрегър. Той и Шон се изправяха само срещу лесни противници по пътя си към върха. И двамата са звезди, знаменитости в нашата индустрия, така че UFC ги поглези. О'Мали щеше да има трудности с много бойци. 

Всичко, което е необходимо, е той да излезе срещу Сехудо, както беше първоначално планирано. Можеше да се изправи и срещу някой друг борец. Истинските му качества биха се разкрили в такъв мач. Но това би било твърде голям риск.

 Този човек не се би с нито един топ боец. Той получи само най-удобните. Всички противници, които срещаше, му подхождаха по стил. Единственият, когото познавам в списъка му с противници, е Пьотр Ян. И той не беше съвсем във форма. 

Така че за мен казвам, нека се наслади на титлата, но определено не съм съгласен, че той е доказан боец. Той все още има много да доказва.“, каза Стърлинг в канала си в YouTube.

В момента Шон се готви за първа защита на титлата си. Той среща Марлон Вера, който му нанесе първа загуба в ММА. Вера е голям тест за О'Мали и мнозина вярват, че Марлон ще го детронира. Битката им ще се случи през март във Флорида.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес