Зареждане

Сирил Ган нокаутира Сергей Спивак във втория рунд

Сирил Ган нокаутира Сергей Спивак във втория рунд
Публикувано на: Септември 3, 2023 в 00:55 ч
Сирил Ган се върна към победите в UFC.

Вижте още - Резултати от UFC Fight Night: Ган - Спивак​​​

Бившият временен шампион в тежка категория се изправи срещу Сергей Спивак. Двамата оглавиха събитието UFC Fight Night 226, което се проведе преди малко в Париж, Франция. Сирил се представи страхотно и не допусна нито 1 грешка в битката.

Ган започна с джаб, а Спивак му отговори с ритник. Сергей тръгна да търси събаряне, но Ган показа, че е подобрил защитата си и остана на крака. Сирил не спира да пресира и да вкарва удари. Първият рунд се проведе на бавни обороти, но Сирил водеше боя. Спивак не го застрашава с нищо до момента.

Във втория рунд Ган пое изцяло инициативата. Той направо прегази Спивак, който не знаеше какво да прави. Сирил го засипа с градушки от удари, които Сергей остави без отговор. В 4-тата минута на 2-рия рунд Ган натисна газта и нанесе серия от десни и леви удари на Спивак.

Сергей се сви до мрежата и изчака Марк Годард да се намеси и да спре битката. Така Сирил спечели с технически нокаут. С тази победа той се връща към победите, след като през март тази година Джон Джоунс го победи в бой за титлата.

Спивак се разделя със серия от 3 поредни победи. Ган се закани, че ще спечели безспорната титла.
















Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес