Зареждане

Шон Стрикланд: Загубих от Дю Плесис, защото мръсната Канада ме прецака

Шон Стрикланд: Загубих от Дю Плесис, защото мръсната Канада ме прецака
Публикувано на: Март 30, 2024 в 02:00 ч
Шон Стрикланд реагира на първоначалната информация за битката на Дрикус Дю Плесис с Израел Адесаня. Бившият шампион на UFC призовава организацията той да бъде съперник на Дю Плесис. Шон е бивш шампион на UFC в средна категория, който загуби титлата си от Дрикус през януари.

Американецът загуби от африканеца със съдийско решение на UFC 297 през януари тази година. Това беше много близко решение на съдиите и много експерти смятаха, че Стрикланд трябваше да спечели.

Противоречивият Стрикланд реагира в свой собствен стил на потенциалния мач между Дю Плесис и Адесаня в своя X профил, призовавайки за реванш. Той вярва, че мръсната и либерална Канада го прецака и заради това загубил титлата си:

"Феновете на UFC искат да обясня всичко с Дрикус Дю Плесис. Дрикус иска тази битка. Знаем, че се бихме в мръсна, либерална страна, която ме прецака. Дейна Уайт го знае, UFC също го знааят. Ако ставаше дума за друг боец от организацията, тогава щеше да има реванш! Направете каквото трябва, UFC.

Добре, приключих с оплакванията! Благодаря ви, че сте с мен, дори когато се държа като жена. Надявам се, че вече сте у дома с красиво момиче, заобиколен от оръжия и месо. Ако това не е така, можем да приемем грозна жена, но не и липсата на оръжие!", написа Стрикланд в социалните мрежи.

Трябва ли Шон да получи реванш ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес