Зареждане

Шон Стрикланд за срещата си с Machine Gun Kelly: Вампир!

Шон Стрикланд за срещата си с Machine Gun Kelly: Вампир!
Публикувано на: Февруари 14, 2024 в 00:00 ч
Шон Стрикланд изживя един див уикенд.

Бившият шампион на UFC в средна категория не само се срещна с бившия президент Доналд Тръмп, но и поорука стриймъра Sneako в спаринг, преди почти да влезе в друг бой с музиканта Machine Gun Kelly.

Вижте също: Шон Стрикланд наби инфлуенсър и обиди рапър

В петък американският рапър беше сред знаменитостите, присъстващи на последното събитие Power Slap в Лас Вегас. Там Кели беше "приветстван" от Стрикланд, който не е склонен да се въздържа в коментарите си.

В крайна сметка двамата бяха разделени след словесна престрелка. В своя канал в YouTube Стрикланд разказа за случилото се от своя гледна точка.

"Запознах се с някои готини хора. Каубой Сероне беше там. Запознах се с един вампир, очевидно човек, който излиза с Меган Фокс", каза Стрикланд за срещата с MGK. "Не знам какво се е случило с Меган Фокс, но нещо се е случило с Меган Фокс.

"Срещнах този вампир и му казах: "Пич, ти се събуждаш всеки ден и се обличаш като вампир". Не знам дали го прави или не. Може би просто такъв му е гардероба. Но, пич, ти се обличаш като вампир, човече. Приличаш на готическото момче от South Park. И излизаш по света така, само защото си в изолиран балон".

Както може би вече знаете, Стрикланд не е фен на инфлуенсърите. След спаринг със Sneako "Tarzan" насочи погледа си към потенциална битка с други сензации в социалните медии като Джейк Пол и Брайс Хол.


Стрикланд поставя MGK в една категория с тях, като иска да смири рапъра след странната им среща.

"Вие, момчета, не разбирате тези хора на тези боеве с шамари, те не са хора, те са инфлуенсъри", продължи Стрикланд. "Аз общувам със стотици хора. Карам сноуборд. Нито един фен никога не е имал да каже нещо лошо, човече, защото ви обичам, момчета. Но тези хора не са като вас.

"Те са като... Не мога да го обясня, докато не общуваш с тези хора и не си около тях, те сякаш имат този странен комплекс да си мислят, че са божества и просто като съм около тях, искам да ги нараня всичките и да им напомня, че си просто човешко същество, да си затворят шибаните усти."

Боецът от UFC в средна категория обяснява как се е стигнало до сбиването с Machine Gun Kelly и как кавгата бързо се е разразила.

"Отивам и се срещам с вампира, Люк Трембат ме запознава с вампира. Аз му се подигравам. Казвам просто: пич, в какво си облечен? Какво, по дяволите, става тук? Защо правиш това? А той ме погледна и като че ли не се смееше, не се кикотеше, но ме погледна като, погледна ме като: "Защо този човек като без уважение ми говори така?

"Той ме гледаше така, сякаш съм подчовек", казва Стрикланд за MGK. "Аз си казах: "Знаеш ли какво? Ще те унижа още сега. След това моето момиче се изпречи на пътя и каза: "Уау, ами успокойте се,  и след това ме изкараха".

"Но, тези хора, момчета, те не са като мен и вас", добави Стрикланд. "Те не са момчетата, които виждате в магазина за пазаруване. Те не са човекът, който си купува бензин. Сякаш имат този странен комплекс да се мислят на богове и аз нямах представа кой е вампирът".

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес