Зареждане

Шон Стрикланд в ежедневна борба за психичното си здраве: Искам да изгоря всичко

Шон Стрикланд в ежедневна борба за психичното си здраве: Искам да изгоря всичко
Публикувано на: Март 20, 2024 в 00:00 ч
Боецът от UFC Шон Стрикланд разкри някои от проблемите с психичното здраве, с които се бори напоследък.

Както много фенове знаят, Шон Стрикланд е един от най-непредсказуемите бойци в смесените бойни изкуства. Известен е с това, че е избухлив - от стила си в клетката до това, което казва и прави извън нея.

Независимо от начина, по който гледате на това, Шон влиза в заглавията - и той знае това.

По време на неотдавнашна публикация в социалните мрежи Стрикланд призна, че напоследък е преминал през доста проблеми с психичното здраве.


"Понякога печеля, понякога губя", написа той за борбата с демоните в заглавието на видео, публикувано в Instagram в понеделник.

В това видео Стрикланд разкри колко мрачни могат да бъдат понякога мислите му. Въпреки че е достигнал върха на своята дивизия като шампион на UFC и всички пари, които идват заедно с оглавяването на множество събития през кариерата му, Стрикланд признава, че е в непрекъсната ежедневна борба за здрава психика.

"Цяла седмица бях смачкан, човече", започна Стрикланд. "Бях в Туитър, говорех луди неща, просто се въртях в спиралата. Събудих се и казах на момичето си: "Миличка, чувствам се така, сякаш съм опасен за хората. Не се чувствам така, сякаш не трябва да съм тук. И мисля, че - имам всичко. Богат съм, известен съм, имам всичко, което някога съм искал, а все още съм психически зле. Изпадам в такива настроения, че искам да изгоря всичко на света. Искам да нямам нищо, за да мога просто да си изкарам всичко на хората.

"Мисля, че вие, момчета, по някакъв странен начин сте като моето семейство. Аз съм споделял някои неща с вас, а вие сте споделяли някои неща с мен. Чувствам се по-свързан с феновете си, отколкото мисля, че повечето хора се чувстват, просто защото сме преминали през много неща заедно. Имам всичко, което искам, и все още се боря с психичното си здраве. Паметта ми е толкова къса, че като изляза тази седмица, си мисля когато тя отмине: "О, човече. Това беше наистина тежък период в живота ми. Но после, когато наистина се замисля, това се случва многократно в месеца, всеки месец."

"Отново, не знам защо ви го казвам, момчета. Просто преминах през някои неща. Добре съм. Ще се оправя. Ще отида да тренирам точно сега и ще се опитам да нараня всичките си приятели, и всички демони ще си отидат. Искам само да знаете, че имам всичко, което мога да искам на света, и все още се боря. Така че, каквото и да преживявате, човече, надявам се всички да се почувствате по-добре. Отидете във фитнеса, тренирайте. Пожелавам ви всичко най-добро."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес