Зареждане

Шон Стрикланд тръгна на война срещу инфлуенсърите - търси начин да убие Тиктокър

Шон Стрикланд тръгна на война срещу инфлуенсърите - търси начин да убие Тиктокър
Публикувано на: Февруари 14, 2024 в 16:07 ч
Шон Стрикланд ще търси начин да пребие някой боксьор от TikTok (отново)... веднага щом намери законно място, където да го направи.

Миналата седмица Стрикланд привлече вниманието на сцената на инфлуенсърите, като наби в спаринг стриймър на име Sneako. Сега той се разправя с боксьор от TikToker на име Брайс Хол, който се появи от нищото, за да "приеме" предложението на Стрикланд да се бият.

"Ако те победя в спаринг, трябва да изиграеш танц тикок", написа Хол в Twitter, очевидно неразбирайки, че става дума за смъртоносна схватка.

"Хей, ти си ебати страхливеца", отвърна Стрикланд в съобщение на Хол. "Не публикувай моя скрийншот и не казвай, че си приел, а не ми пиши обратно, червей такъв. Ти си просто поредният лъжлив инфлуенсър. В теб няма и грам мъжко достойнство".

"Моля те, Исусе, дай ми сили да не се забъркам в проблеми, ако някога видя този червей на живо", добави той в туитър.

Сега Стрикланд изглежда е зает с опитите да измисли логистиката, която ще му позволи да пребие Хол до смърт, ако 24-годишният мъж се появи за бой. О, Джейк Пол също е поканен на срещата за убийство.

"Мога ли да убия Брайс Хол в Тексас?" - попита той в X (бивш Twitter). "Щатът на взаимния бой и на правото на защита. Ето ти го, Джейк Пол. Също така можеш ли да донесеш милион или повече. Няма да ти трябват след това. Иска ми се."


"Просто исках да се бием... но предполагам, че правим дуел до смърт в стил 1800 г." - отвърна Хол. "Пистолетите са един до друг и ще видим кой ще излезе победител".

Цялото това нещо става доста глупаво... и Стрикланд прекалено усложни всичко с този заговор за убийство между щатите. Стрикланд можеше просто да го пребие в тежък спаринг. Или пък да го издебне като Масвидал и да го удари с юмрук на паркинга (което очевидно е законно според законите за взаимен бой във Флорида).

Сега Хол успешно е използвал името на Стрикланд за популярност, което според правилата на инфлуенсърството означава, че е спечелил този рунд.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес