Зареждане

Шон Стрикланд наби инфлуенсър и обиди рапър

Шон Стрикланд наби инфлуенсър и обиди рапър
Публикувано на: Февруари 11, 2024 в 02:00 ч
По време на уикенда на Super Bowl в Лас Вегас, боецът от UFC Шон Стрикланд се натъкна на влиятелния инфлуенсър Sneako, с когото преди това имаше неловко взаимодействие. Стрикланд, известен с критичното си отношение към инфлуенсърите, предизвика Sneako на спаринг сесия.

„Кога, по дяволите, ще правим спаринг ? Ще напправим няколко рунда.“, каза Стрикланд на инфлуенсъра.

Sneako прие предизвикателството и се появи рано сутринта, за да проведе спаринг със Стрикланд. Звездата на UFC не остави никакво съмнение кой е доминиращият боец и нанесе щателен побой на Sneako. Този спаринг се превърна не само в бой, но и в символична среща между автентичния свят на бойните изкуства и повърхностния свят на инфлуенсърите

Зашеметяващата победа на Стрикланд над Sneako показва, че истинските бойни изкуства и дисциплина не трябва да се подценяват, дори и от най-популярните онлайн личности. Шон не пожали и рап звездата Machine Gun Kelly (MGK) на Power Slap събитие в Durango Casino. 

Стрикланд изрази недоволството си, като нарече Кели "чудак" и "човек вампир". Тази среща се състоя публично и привлече вниманието както на феновете, така и на медиите. След срещата Шон се обърна към социалните медии, за да критикува както Кели, така и приятелката му Меган Фокс.

Ето клипове от изявите на Стрикланд:





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес