Зареждане

Шон Стрикланд: ММА ми донесе необратими мозъчни увреждания

Шон Стрикланд: ММА ми донесе необратими мозъчни увреждания
Публикувано на: Март 9, 2024 в 18:00 ч
Бившият шампион на UFC в средна категория Шон Стрикланд откровено призна, че няма търпение да приключи кариерата му в ММА.

Стрикланд отбеляза, че е наясно с последствията от дълга кариера в бойните спортове. Шон е бивш шампион на UFC в средна категория, който придоби огромна популярност, отваряйки се към феновете и показвайки своята личност. Той загуби своята UFC титла в средна категория през януари, след като Дрикус Дю Плесис го победи.

Шон не се притеснява от загубата и настоява, че все още иска да се състезава с най-добрите в октагона. В своя X профил противоречивият американец каза на феновете, че е наясно с последствията от кариерата си и няма търпение тя да приключи. Той призна, че за 19 години в спорта е претърпял необратими мозъчни увреждания.

"Обичам да се бия и обичам ММА, но претърпях необратими мозъчни увреждания през цялата си 19-годишна кариера. Струва си да се отбележи, че получих по-малко удари от повечето бойци. Очаквам с нетърпение да завърша кариерата си след няколко години.", сподели Стрикланд в Twitter.

Ще ви липсва ли Стрикланд, след като се оттегли от ММА ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес